laatste nieuws

Reünie 2017

De reünie van de afstudeerjaren die eindigen op een 8 was ook dit jaar een succes. De oud-leerlingen konden hun anekdotes weer oprakelen met hun oud-leerkrachten.

Bekijk hier het fotoverslag.

Reepham - Wapenstilstand

Voor de zevende maal ging onze school op bezoek bij onze partnerschool in Reepham (UK). De leerlingen namen actief deel aan de 'Remembrance Service' op 11 november. De leerlingen verbleven er een weekje bij gastgezinnen en konden zo volledig kennismaken met de Britse cultuur.
Bekijk hier het fotoverslag.

Halloweendag

De boog moet niet altijd gespannen staan en dan staan de doden op uit het graf.

Fotoverslag

Michael Shack - vierde jaar

Naast het intellectueel opvoeden willen we onze leerlingen ook op cultureel vlak laten ontwikkelen. Het bezoek aan de show van Michael Shack was dan ook een interessante invulling van deze ontwikkeling. U kunt hier het fotoverslag bekijken. Voor meer informatie rond Michael Shack kunt u hier terecht.

3e graad CSL-project

Op 20/10 bezochten enkele studenten van onze 3de graad enkele residenten van Huyze Walnes. 

Het bezoek kaderde in het Community Service Learning (CSL) - project.  Er wordt geprobeerd samen met de jongere, de school, de resident en de organisatie een meerwaarde te realiseren, waarbij men  buiten de schoolmuren het maatschappelijke aspect in de kijker zet. De residenten waren heel enthousiast over het innoverend initiatief en het bezoek van de jongeren.

 

Kalender

loader

Binnenkort

20dec
20 december 2017 - 21 december 2017
Klassenraden
22dec
22 december 2017 3:30 pm - 7:00 pm
Oudercontact
25dec
25 december 2017 - 5 januari 2018
Kerstvakantie
9jan
9 januari 2018 5:00 pm - 6:30 pm
Theorieles Rijbewijs op school

VOLG ONS OOK OP 

Volg ons op Twitter! Like ons op Facebook!

Een nieuwe school en studierichting kiezen is niet altijd even makkelijk. Kies je voor de optie Latijn, STEM of Moderne? Misschien kan dit je helpen…

Lees meer...

Na het tweede jaar moet je een keuze maken. Op onze school kun je kiezen uit Economie, Humane Wetenschappen, Latijn en Wetenschappen.

Lees meer...

Na het vierde jaar moet je opnieuw een keuze maken. Op onze school kun je kiezen uit 8 richtingen die verderbouwen op de richtingen uit de tweede graad.

Lees meer...

Sfeerbeelden

Oud-Leerlingen

reunie20162017

Ouderraad

ouderraad

Infobrochure

infobrochurevoorblad